Aanbod van EBC

EBC heeft een compleet aanbod aan diensten. Naar advies en ontwerp installeren wij de meest innovatieve installaties voor kleine en grote objecten. Ons aanbod is zeer compleet. Wij kunnen daardoor allerlei beveiligingsmogelijkheden met elkaar verbinden.

Inbraakbeveiliging

Niemand is gecharmeerd van ongewenst bezoek. Niet in uw bedrijf of opslagruimte en zeker niet in uw huis. Inbraaksignalering kent vele mogelijkheden. Met alleen een akoestisch alarm (sirenes in en rond het object) weet de indringer dat hij/zij gesignaleerd is. Vaak is dit al voldoende voor hen om de benen te nemen. Met een koppeling naar de meldkamer wordt u en de politie direct ingelicht als er onraad is. Wij praten er graag vrijblijvend met u over.

Branddetectie

Brand is een afschuwelijke calamiteit die je kan overkomen. Naast materiële schade kan er ook nog sprake zijn van persoonlijk letsel of nog erger. Een goed en intelligent brandbeveiligingssysteem kan veel ellende voorkomen. Er zijn net zoveel mogelijkheden als er objecten zijn. Met onze expertise kunnen wij u precies vertellen wat in bij u de beste oplossing is.


Beveiliging gekoppeld aan onze meldkamer

Het is eenvoudig om de installaties te koppelen aan onze meldkamer. Zij zorgen er voor dat als u niet thuis bent, dat bij alarm de ‘sleuteladressen’ direct gebeld worden. De surveillance krijgt dan opdracht tot inspectie en neemt zonodig contact op met de politie. Een rustgevende gedachte.

Camerabewaking

Camerabewaking, op dit moment wel het meest preventieve beveiligingssysteem. Je kunt op meer plaatsen tegelijk zijn. Je ziet via één of meer schermen wat er op verschillende plaatsen gebeurt. Op het bedrijfsterrein, thuis, binnen of buiten. Naast het vastleggen en signaleren van activiteit hebben camera’s een belangrijk preventief effect: wie verkeerde bedoelingen heeft, bedenkt zich wel drie keer voor hij in het zicht van de camera stapt. Met een omroepsysteem is het mogelijk de indringer te melden dat hij gesignaleerd is en weg moet gaan.

Naast het preventieve effect voor inbraak, weerhoudt het ook werknemers met verkeerde bedoelingen

Mistgeneratoren

Zodra er een indringer is, wilt u hem of haar zo snel mogelijk weg hebben. Liefst nog voordat er iets wordt meegenomen. Een bijzonder effectieve manier om dit te verijdelen is het plaatsen van één of meer mistgeneratoren. De ongenode gast staat binnen 3 seconden in een super dichte (droge) mist en kan geen hand voor ogen meer zien en uw kostbare spullen dus ook niet. Duizenden inbraken zijn al op deze manier mislukt. Bedenk dat de investering vrijwel altijd kleiner is dan de aangebrachte schade.

Rolhekken

Rolhekken wie kent ze niet. Het is een beproefde methode om inbraak via glazen puien, deuren en ramen tegen te gaan. U beschermt bovendien uw pand tegen beschadiging. Wij plaatsen rolhekken niet alleen voor etalages, maar bijvoorbeeld ook voor de ramen van bedrijfspanden of om de doorgang tussen verschillende bedrijfsruimtes tijdelijk af te sluiten. Wij laten de opties graag aan u voorbij rollen.


Slagvaste beglazing

Glas is niet altijd kwetsbaar, het kan tegenwoordig ook een uitstekende barrière vormen tegen inbraak, vandalisme en ander geweld. Eén van de voordelen slagvast glas is dat het, ook bij breuk, niet versplintert. Slagvast, stootvast, soms zelfs kogelwerend: gelamineerd glas is er in veel varianten, zelfs kan het zonwerend zijn. EBC voldoet aan de Europese norm voor het veilig installeren van veiligheidsglas (NEN 3569). Wij maken de opties graag transparant.


Sloten en Sleutelplannen

De oudste sloten die we kennen stammen uit Egypte, zo’n 2000 jaar voor onze jaartelling. Ze werden gebruikt om opslagplaatsen af te sluiten. De sleutels waren toen nog van hout en zo groot, dat men ze op de rug moest dragen.
Tegenwoordig zijn sloten er in alle soorten en maten. Een goed sleutelplan is een eerste stap zijn naar een goede interne beveiliging. Elke sleutelhouder heeft dan een sleutel met een min of meer beperkte bevoegdheid. Degene die de moedersleutel heeft kan in alle vertrekken komen. Geavanceerde systemen met cijfercodes, kaartlezers of afstandsbediening behoren ook tot de mogelijkheden.


Terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging is een ruim begrip, het gaat bijna altijd om vooralarmering. Je wilt weten wat er gebeurt, nog voordat het gebouw is bereikt. Wij werken hiervoor veel met infraroodcamera’s. EBC kan detectie zones inbouwen als nodig is.

Om u een idee te geven: 

  • zone 1: het parkeerterrein met bewegingscamera’s
  • zone 2: beveiliging bij het hek
  • zone 3: dat kan beveiliging van de entree zijn
  • zone 4: beveiliging van de ramen en de deuren
  • zone 5: beveiliging van de kluis?

Tijdregistratie en salarissystemen

Tijdregistratie varieert van een eenvoudige prikklok tot hoogontwikkelde systemen zoals vingerafdruklezers en speciale passen. Medewerkers klokken probleemloos in en uit. We kunnen er zelfs voor zorgen dat de gegevens direct worden geëxporteerd naar de salarisadministratie. Onze systemen behouden hun data ook bij stroomuitval. Wij registreren graag uw wensen, zodat wij u van een perfect advies kunnen voorzien.

Toegangscontrole

U wilt uw medewerkers, producten of informatie goed beschermen. Dat doet u met de juiste vorm van toegangscontrole. Dat kan uiteenlopen van een slagboom die op afstand bediend wordt tot een paslezer, systemen met cijfercodes, irisscanners, vingerafdruklezers, intercomsystemen en videoverbindingen. Wij willen alle mogelijkheden graag met u verkennen.