Bedrijfsprofiel

Wat doet EBC

Onze core business is het installeren van inbraakalarm-, camera-, brand-, en toegangscontrolesystemen. Kluizen, rolluiken, mistmachines en diensten als meldkamerfaciliteit, alarmafhandeling behoren eveneens in ons complete aanbod.

Indien nodig overleggen wij met verzekeringsmaatschappijen voor onze opdrachtgevers aan welke eisen een installatie dient te voldoen.
Beter gezegd, wij ontzorgen onze opdrachtgevers op alle fronten.

Onze aanpak

Onze kernwaardes zijn heel duidelijk: Effectieve oplossingen, Bevlogen professionals en een Compleet aanbod.

In onze platte en flexibele organisatie met professionals – met jarenlange ervaring – geldt dat onze medewerkers deze kernwaarden voor 100% onderschrijven.

Met een doordachte risico inventarisatie, innovatieve advisering en met de zorgvuldige uitvoering van de opdracht maken wij een duidelijk verschil in de markt. Onze uitgesproken visie over beveiligen zorgt ervoor dat veel klanten al jaren ons hun vertrouwen hebben gegeven. Het onderhouden van een nauw contact met hen is iets dat EBC kenmerkt. Uiteraard houden we de markt en de ontwikkelingen scherp en kritisch in de gaten.

Zo werken we altijd aan verbetering van ons product en zijn we gezekerd van onze visie en dat wordt gewaardeerd.

EBC een echt familiebedrijf

In 1972 startte Hans Out het Electronisch Beveiligings Centrum. Een gepassioneerd technicus die zeker een pionier genoemd mag worden in de beveiligingsbranche. EBC was toen één van de vijf beveiligingsbedrijven in Nederland. Hij bouwde het bedrijf uit tot wat nu een broedvijver is van kennis op beveiligingsgebied. De know how van onze medewerkers en onze bijzondere klantenkring waren voor mij de reden dit familiebedrijf met liefde en passie voort te zetten. Vanaf 2008 geef ik leiding aan dit mooie bedrijf. Wat de klanten daarvan vinden? Daarvoor ziet u op de site de waarderingcijfers van de enquêtes die gehouden zijn onder onze klanten.

Yvette Out, directeur EBC bv